KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

  • Dyrektor szkoły - mgr Grażyna Gortat
  • Z - ca dyrektora - mgr Alicja Biernat
  • Z - ca dyrektora - mgr Iwona Majda
  • Rok szkolny 2019/2020

Nazwisko i imię

Przedmiot

Wychowawstwo

Gortat Grażyna

biologia

-

Majda Iwona

edukacja wczesnoszkolna

-

Biernat Alicja

edukacja wczesnoszkolna

-

Adaszyńska Anna

historia, WOS

6d

Andrzejewska Danuta

edukacja wczesnoszkolna

oddz. przedszkolny

Bartosik Michał

wychowanie fizyczne

-

Bergman Sandra

wychowanie fizyczne

-

Ciesielska Marlena

geografia

5b

Dawid Anna

edukacja wczesnoszkolna

oddz. przedszkolny

Dobrzańska Marzena

biologia

-

Dunal Iwona

plastyka

7b

Dudziński Rafał

historia

-

Feliniak Andrzej

EDB

-

Ganys Elżbieta

matematyka

8a

ks. Gierach Marcin

religia

-

Grocholińska Magdalena

wychowanie fizyczne

-

Grzelak Anna

edukacja wczesnoszkolna

3a

Gwizdała Daniel

Przyroda

-

Hulewska Marzena

język polski

6e

Ignaczak Magdalena

język angielski

4a

Jabłoński Jerzy

religia

-

Janicka Ewa

biblioteka

-

Jerzak Ewa

psycholog

-

Jóźwiak- Sudak Aneta

język niemiecki

-

Kalinowska Dorota

edukacja wczesnoszkolna

2c

Karasińska Lidia

edukacja wczesnoszkolna

2a

Karpińska Mariola

pedagog

8b

Kołcz Sławomir

wychowanie fizyczne

-

Kopij Marzena

język polski

8c

Kowalczyk Anna

biblioteka

-

Kowalczyk-Witkowska Monika

język polski

5f

Kowalska-Pęczek Małgorzata

język angielski

5e

Kruk Dariusz

fizyka

-

Krysiak Małgorzata

chemia

-

Kucharska-Młynarczyk Aneta

język angielski

-

Lenczewska Dorota

wychowawca świetlicy

-

Lobka Jan

matematyka

5a

Łakomski Sebastian

wychowanie fizyczne

-

Majewska Barbara

nieobecna

-

Marczak Jolanta

matematyka

6b

Markiewicz-Bloch Monika

WDŻ

-

Merecka-Kułak Emilia

język polski

6a

Michalak Agnieszka

religia

-

Nader Małgorzata

wychowawca świetlicy

-

Olejniczak Katarzyna

matematyka

5c

Opara Elwira

język angielski

7a

Pawlak Barbara

matematyka

-

Pietrzak-Szymańska Barbara

logopedia

-

Pogocka Anna

wychowanie fizyczne

5d

Rusek Małgorzata

edukacja wczesnoszkolna

1b

Skibiński Piotr

informatyka

-

Słowikowska Ewa

język angielski

6c

Smutek Grażyna

biblioteka

-

Staniek Mariola

język rosyjski

-

Stelmasiak Piotr

wychowanie fizyczne

-

Strzelecka-Wojniak Violetta

religia

-

Szczepaniak Joanna

edukacja wczesnoszkolna

1a

Szymonowicz Beata

edukacja wczesnoszkolna

2b

Tracz Joanna

edukacja wczesnoszkolna

3b

Włodarczyk Beata

technika, informatyka

4b

Woźniak Bożena

biologia

-

Zagrosik Joanna

edukacja wczesnoszkolna

oddz. przedszkolny

Zawadzka-Tyczkowska Anna

nauczyciel wspierający

-

Zbrożek Jolanta

edukacja wczesnoszkolna

3c

Zganiacz Piotr

muzyka

-

Zubkiewicz Julia

edukacja wczesnoszkolna

oddz. przedszkolny

Żyżyńska Magdalena

język polski 

7c

Kompetencje Rady Pedagogicznej - Statut Szkoły

Podmiot udostępniający informację:
Szkoła Podstawowa nr 5 im. I Armii Wojska Polskiego w Konstantynowie
odpowiada: Grażyna Gortat
data: 22-04-2020
wytworzył: Grażyna Majchrzak
data: 22-04-2020
data: 22-04-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 22-04-2020 - Edycja treści
  • 11-02-2020 - Edycja treści
  • 20-11-2018 - Edycja treści
  • 26-10-2018 - Edycja treści
  • 09-04-2018 - Edycja treści
  • 28-03-2018 - Edycja treści
  • 23-11-2015 - Edycja treści
  • 02-06-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 06-07-2011 - Edycja treści
  • 21-02-2010 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 870